Jövőkép

A VANIN Kft. az elmúlt években a profiljába tartozó szakterületeken elismert, megbízható tanácsadó céggé vált. A gazdasági válság éveiben is folyamatosan növelni tudtuk árbevételünket, sikerült rövid távú célunk, az 1 millió euró éves árbevétel elérése is.
 
Egyik fő célcsoportunk a jövőben is a közszolgáltatásokat nyújtó szervezetek (állam- és közigazgatás, közszolgáltató vállalatok stb.), akik számára egyre szélesebb területen kívánjuk a pénzügyileg és szakmailag legelőnyösebb megoldásokat, konstrukciókat megtalálni, kidolgozni, átadni. Arra törekszünk, hogy megoldásaink révén akár az adott projektben, akár a szervezeti működés egészében, ill. a szolgáltatások nyújtásában a megfelelő ár-érték arány és a minőségi szemlélet érvényesüljön.
 
A döntéstámogató módszereink vagy a gazdaság- és településfejlesztési megoldáscsomagjaink sikere arra buzdít minket, hogy a piaci növekedésünket meglévő saját módszertanaink folyamatos továbbfejlesztésére és best-practice megoldások adaptálására, ill. továbbépítésére alapozzuk.
 
Elhivatottan kívánunk továbbra is dolgozni azért, hogy településeink erősíthessék népességmegtartó képességüket, élhető és szerethető hellyé váljanak. Fontosnak tartjuk az helyi közösségek erősítését, az idősebb korosztály által képviselt értékek megőrzése mellett a fiatal generáció támogatását. Az igényközpontú képzésszervezés, a vállalkozóvá válás elősegítése, a befektetés ösztönzés, a mentorálás, az inkubációs tevékenység és az ezeket támogató optimális forrásbevonás megköveteli az önkormányzatok, vállalkozók, oktatási intézmények, kamarák és civil szervezetek együttműködését nemcsak helyi, de térségi, sőt gyakran határon túli szemlélettel. Célunk, hogy ezen együttműködések alakítójává, formálójává és motorjává váljunk a jövőben minél több területen.
 
Gazdaságfejlesztési tevékenységünk során nyitott szemmel járunk és keressük azon ötleteket, innovációkat, melyeket közvetlenül felkarolva sikereket érhetünk el középtávon nemzetközi színtéren is.
 
A VANIN Kft. tevékenysége már az alapítás évében (2007.) két országra irányult: Magyarországon kívül Romániában indultunk tanácsadási szolgáltatásainkkal. A két országban szerzett tapasztalatok alapján mára magabiztosan tudunk határon átnyúló projektek lebonyolításában vezető szerepet vállalni. Tapasztalataink és bevált módszertanaink a nemzetközi jelenlétünk erősítésére, nemzetközi projektekben való intenzívebb részvételre ösztönöznek minket.
 
Magasan kvalifikált tanácsadói csapatunk eddigi sikereinkben is nagy szerepet játszott. Elkötelezettségük megőrzése, a csapatszellem és az „újító” szellem megtartása kiemelt hosszú távú célunk.