Módszertanok

A VANIN Kft.-nél úgy véljük, hogy a magas színvonalú, testre szabott szolgáltatásnyújtásnak is a szilárd szakmai tudást leképező módszertanok jelentik az alapját. Úgy tudunk sikeresek, másoknál különbek lenni, ha a „best practice” módszertanokat ötvözzük saját tapasztalatainkkal és azokból fejlesztett megoldásokkal, ugyanakkor rugalmasan, ügyfeleink sajátosságaihoz igazítottan alkalmazzuk őket.
 
Büszkék vagyunk arra, hogy a közbeszerzések terén – a Winsdom Zrt. hagyományait követve – olyan közbeszerzési döntéstámogató módszertant alkalmazunk és fejlesztünk folyamatosan tovább, amellyel részletesen fel tudjuk tárni ügyfeleink beszerzési elvárásait, azokat teljes körűen be tudjuk építeni a kiírásokba, s ügyfeleink végeredményben előnyösebb szerződéseket tudnak kötni.
 
Önkormányzatok számára pedig 2007 óta folyamatosan fejlesztjük a Települési Értékközpont megoldásunkat, amelynek révén ügyfeleink úgy tudnak jelentős megtakarításokat elérni költségvetésükben, hogy a helyben rendelkezésre álló erőforrások felhasználását optimalizáljuk – nem restriktív módon.
 
Az önkormányzati működésben ugyanakkor egyre nagyobb teret kell kapnia a gazdaságfejlesztési törekvéseknek. A településvezetésnek aktívan kell fellépnie a helyi érdekek képviseletében, összefogásban a vállalkozókkal, civilekkel, oktatási intézményekkel, kamarákkal. Megőrizve az egyediséget, térségi szemléletben gondolkodva kell építeni gazdaságát, megtartani fiataljait, bevonzani a munkaerőt. Gazdaságfejlesztési módszertanaink ezt az utat hivatottak lépésről lépésre segíteni, támogatni.